På denne nettsiden finner du nyttig informasjon om Eckerö Line og vårt skip MS Finlandia. Du kan lese om tidsplanen og produktene våre - dagscruise, bil- og hotellpakker. I tillegg finner du informasjon om restauranter, barer og underholdningsmuligheter ombord. Helsingfors og Tallinn er byer som utfyller hverandre perfekt. Så hvorfor ikke bestille en fergebillett ombord på raske og komfortable MS Finlandia for å oppdage enten Helsingfors eller Tallinn.


MS Finlandia

Eckerö Line har seilt på Tallinn Helsingfors-ruten i 25 år, og tilbyr en rask, komfortabel og sikker forbindelse mellom hovedstadene i Estland og Finland ombord på MS Finlandia.

Les mer

MS Finlandia er det eneste fartøyet som seiler mellom Tallinn og Helsingfors under finsk flagg. Derfor har vi gjort fergen til et flytende finsk senter ved å tilby mat som kommer fra Finlands uberørte natur. Fartøyets design er typisk for finsk stil, og kjente finske artister og entertainere sørger for underholdningen.

MS Finlandia har plass til 2080 passasjerer og inntil 665 personbiler, fergen har 200 lugarer, to butikker, en Business Class Lounge, moderne møtesenter og diverse barer og puber, en buffetrestaurant, stor kafeteria, spilleautomater samt et lekeområde for barn.

Sjøreisen fra Tallinn til Helsingfors eller omvendt tar 2 timer og 15 minutter.

Det er gratis Wi-Fi-tilkobling om bord på MS Finlandia. Bagasjerommet ligger på dekk 6, og på dekk 6 og 7 er det også myntopererte bagasjeskap.

Informasjonstjenesten på fergen befinner seg på dekk 6. Der kan du kjøpe en lugarbillett (hvis du ikke har bestilt en på forhånd), aviser og tobakksprodukter. Informasjonstjenesten gir deg også nyttig informasjon om våre destinasjoner Tallinn og Helsingfors.

I tillegg kan du få informasjon om fergen vår, MS Finlandia, samt fergens cruiseprogram.

Business Lounge

Lounge er en avslappende måte å reise på ombord på MS Finlandia. Ditt eget komfortable sete og herlige forfriskninger venter på deg i den fredelige salongen på dekk 6.
I salongen finnes trådløs internettilgang og elektriske uttak for å lade apparatene dine.

Les mer

MS Finlandias konferansesenter tilbyr fem forskjellige møterom (fra 8 til 110 personer), rask Wi-Fi-tilkobling og selvfølgelig kaffepauser når det måtte passe.

Underholdning og barer

Skipets største underholdningsområde, bar Nosturi, tilbyr levende musikk av populære finske artister. I tillegg til musikken gir de store panoramavinduene en fantastisk utsikt over havet. Len deg tilbake og slapp av i barere Naissaar, Paja og Telakka. Nyt en drink og la tiden gå!

Les mer

Det beste utvalget av kaffe og te finner du i Cafeteria Satama på dekk 8. Kafeteriaen serverer også smørbrød, snacks, varme måltider og vår mest populære rett – rekesmørbrød!

Sommerens fineste solterrasse finner du i Nar Laituri. Med over 400 seter, serverer Bar Laituri passasjerene kalde drikkevarer og iskrem.

Lugarer

En egen lugar er et fint, privat hvilested på fergeturen. Det er også praktisk å oppbevare bagasje og innkjøpene dine på lugaren.

Les mer

Ombord på MS Finlandia finnes det både innvendige lugarer og lugarer med havutsikt. Alle lugarene har køyesenger for opptil 4 passasjerer, med separat toalett og dusj. Lugarene ligger på dekk 6 og 7.

Havner og kontaktinformasjon

I Tallinn går MS Finlandia fra А-terminal, Sadama 25.
I Helsingfors går MS Finlandia fra West Terminal T2 (Länsisatama).

Les mer

Vår kontaktinformasjon: [email protected]; +372 6646 005.

Du finner ytterligere informasjon her!

Shopping

Det er to butikker ombord på MS Finlandia. PopUp Shop har et bredt utvalg av tilbehør, for eksempel smykker og klokker, samt klær for damer, herrer og barn.

Les mer

Eckerö Market på dekk 6 tilbyr et bredt spekter av dufter og kosmetikk, og et omfattende utvalg av søtsaker, sjokolade og forskjellige typer drikkevarer.