Op deze website vindt u nuttige informatie over Eckerö Line en ons schip MS Finlandia. U komt er meer te weten over onze dienstregeling en producten - dagcruises, auto- en hotelpakketten. Daarnaast vindt u er informatie over restaurants, bars en entertainment aan boord.

Helsinki en Tallinn zijn steden die elkaar perfect aanvullen. Dus waarom boekt u geen ticket voor het snelle en comfortabele MS Finlandia om Helsinki of Tallinn te ontdekken.


MS Finlandia

Eckerö Line biedt al 25 jaar veerdiensten tussen Tallinn en Helsinki aan en biedt een snelle, comfortabele en veilige verbinding tussen de hoofdsteden van Estland en Finland aan boord van de MS Finlandia.

Meer lezen

MS Finlandia is het enige schip dat tussen Tallinn en Helsinki onder Finse vlag vaart. Daarom hebben we van de boot een drijvend Fins centrum gemaakt, door voedsel aan te bieden dat afkomstig is uit de ongerepte Finse natuur, het ontwerp van de veerboot wordt beïnvloed door alles wat Fins is en entertainment wordt door bekende Finse artiesten en entertainers aangeboden.

MS Finlandia biedt plaats aan 2.080 passagiers en maximaal 665 personenauto's; de veerboot heeft 200 hutten, twee winkels, een business class lounge, een modern vergadercentrum en verschillende bars en pubs, een buffetrestaurant, een groot café, speelautomaten en een speelruimte voor kinderen.

De zeereis van Tallinn naar Helsinki of vice versa duurt 2 uur en 15 minuten

Er is een gratis Wifi aan boord van MS Finlandia. De bagageruimte bevindt zich op dek 6 en op de dekken 6 en 7 zijn er ook op munten werkende bagagekluizen.

De informatiedienst van de boot bevindt zich op dek 6. Daar kunt u een cabine huren (als u er nog geen hebt gereserveerd), of kranten en tabaksproducten kopen. De informatiedienst biedt u ook nuttige informatie over onze bestemmingen; Tallinn en Helsinki.

Daarnaast kunt u ook informatie inwinnen over onze ferryboot, MS Finlandia, en het cruise-programma van de ferryboot.

Business Lounge

De lounge is een ontspannende manier om aan boord van MS Finlandia te reizen. Uw eigen comfortabele stoel en lekkere drankjes wachten op u in de rustige woonkamer op dek 6. In de lounge vindt u draadloze internettoegang en stopcontacten om apparaten op te laden.

Meer lezen

Het congrescentrum van MS Finlandia biedt vijf verschillende vergaderruimten (van 8 tot 110 personen), snelle Wifi-verbinding en koffie.

Entertainment en bars

Het grootste entertainmentgebied van het schip, bar Nosturi, biedt livemuziek die door populaire Finse artiesten wordt uitgevoerd. Naast muziek bieden enorme panoramische ramen een weids uitzicht op de zee.

Leun achterover en kom tot rust in onze bars Naissaar, Paja en Telakka. Geniet van een drankje en laat de tijd voorbijgaan!

Meer lezen

De beste keuze van koffie en thee is te vinden in de cafetaria Satama op dek 8. De cafetaria serveert ook sandwiches, snacks, warme maaltijden en de meest populaire maaltijd - een sandwich met garnalen!

Het meest aangename zonneterras in de zomer kunt u vinden in Nar Laituri. Met meer dan 400 zitplaatsen serveert Bar Laituri koude drankjes en roomijs.

Cabines

Een eigen cabine is een mooie privé-rustplaats op een veerboottocht. Uw cabine is ook een handige plek om uw bagage en aankopen op te bergen.

Meer lezen

Aan boord van MS Finlandia zijn er binnencabines en cabines met uitzicht op zee. Al onze cabines hebben stapelbedden tot 4 passagiers, een apart toilet en douche. De cabines bevinden zich op dek 6 en 7.

Havens en contactgegevens

MS Finlandia vertrekt in Tallinn van de А-terminal, Sadama 25.
MS Finlandia vertrekt in Helsinki van de West Terminal T2 (Länsisatama).

Meer lezen

Onze contactgegevens: [email protected]; +372 6646 005.

Meer informatie kunt u hier vinden!

Shopping

Aan boord van MS Finlandia zijn er twee winkels. PopUp Shop heeft een breed scala aan accessoires, zoals sieraden en horloges, evenals kleding voor mannen, vrouwen en kinderen.

Meer lezen

Eckerö Market op dek 6 biedt een breed scala aan geuren en cosmetica, uitgebreide keuze aan snoep, chocolaatjes en verschillende soorten drankjes.