A honlapon hasznos információkat találhat az Eckerö Line-ról és az MS Finlandia hajónkról. Megismerkedhet a hajó menetrendjével, valamint az egynapos hajóutakra, a gépjárművel történő utazásra és a szállodákra vonatkozó ajánlatainkkal. Bővebb információt találhat a fedélzeten található éttermekről, bárokról és egyéb szórakozási lehetőségekről is.

Helsinki és Tallinn két, egymást remekül kiegészítő város. Vegyen jegyet a gyors és kényelmes MS Finlandia hajónkra, és vágjon bele e gyönyörű városok felfedezésébe.


MS Finlandia

Az Eckerö Line-nal már 25 éve szelhetjük át a tengert Tallinn és Helsinki között. Az észt és a finn főváros között közlekedő MS Finlandia gyors, kényelmes és biztonságos utazást biztosít az átkeléshez.

További információ

Az MS Finlandia az egyetlen olyan tengerjáró, amely finn felségjelzés alatt közlekedik Tallinn és Helsinki között. Ennek szellemében a kompot egy tengeren úszó mini-Finnországként alkottuk meg: a felszolgált ételek Finnország érintetlen területeiről származnak, a hajó kialakítása szinte mindenben Finnországot tükrözi, a szórakozásról pedig neves finn előadók gondoskodnak.

Az MS Finlandia 2080 fő és akár 665 személygépjármű befogadására alkalmas. Ezen kívül 200 kabin, két bolt, Business Lounge, modern konferenciaközpont és számos bár, italozó, büféjellegű étterem, kávézó, játékterem és gyerekeknek szánt játszótér található a fedélzeten.

A hajóút 2 óra 15 percig tart Tallinn és Helsinki között.

A fedélzeten ingyenes Wi-Fi kapcsolat érhető el. A csomagmegőrző a 6. szinten található, a 6. és a 7. szinten pedig érmebedobással működő csomagmegőrző automaták üzemelnek.

Az információs pult a 6. szinten található. Itt lehetősége van kabinjegyet venni (amennyiben nem vásárolt korábban), valamint vásárolhat újságot és dohánytermékeket is. Az információs szolgálattól hasznos információkat tudhat meg a tallinni és helsinkii úticélokról.

Ezen kívül kérdéseit is felteheti a kompra, az MS Finlandiára és a hajózási programra vonatkozóan.

Business Lounge

A Business Lounge kényelmes utazást garantál Önnek az MS Finlandia fedélzetén. Saját kényelmes székében, üdítők társaságában élvezheti a hajóutat a 6. szinten található csendes teremben.

Ingyenes Wi-Fi hozzáférés és csatlakozóaljzatok gondoskodnak róla, hogy gond nélkül használhassa elektromos készülékeit.

További információ

Az MS Finlandia konferenciaközpontja öt különböző teremben biztosít lehetőséget a találkozókra, amelyek 8 és 110 fő közötti kapacitással rendelkeznek, gyors Wi-Fi kapcsolatot biztosítanak, és bármikor lehetővé teszik a kávészüneteket.

Szórakozási lehetőségek és bárok

A hajó Nosturi nevű szórakoztató központja híres finn előadók élő zenéjével gondoskodik az utazók szórakoztatásáról. A zene mellett a hatalmas panorámaablakok nyújtotta, tengerre néző kilátásban is gyönyörködhetünk.

Dőljön hátra és pihenjen Naissaar, Paja és Telakka bárjainkban – üsse el az időt egy ital társaságában!

További információ

A legjobb kávé- és teakínálat a hajó 8. szintjén található Cafeteria Satamában található, ahol szendvicsek, harapnivalók, melegételek, valamint a nagy kedvenc, a garnélarákszendvics is kapható.

A legkellemesebb napozóterasz a Nar Laiturin található, ahol a több mint 400 férőhelyes Bar Laituri látja el az utasokat hideg italokkal és jégkrémmel a nyár során.

A kabinok

Saját kabinjában nyugodtan pihenhet a hajóút során, ahol egyszerűen tárolhatja csomagjait és vásárolt termékeit is.

Az MS Finlandia fedélzetén belső kabinok és tengerre nyíló kilátással rendelkező kabinok is találhatók.

További információ

Valamennyi kabinunkban emeletes ágyak találhatók akár négy fő részére, valamint külön WC-vel és zuhanyzóval rendelkeznek. A kabinok a 6. és a 7. szinten találhatók.

Kikötők és elérhetőségek

Az MS Finlandia Tallinnből a kikötő A-termináljából indul (cím: Sadama 25).

Az MS Finlandia Helsinkiből a nyugati kikötő T2 termináljából indul (Länsisatama).

További információ

Bevásárlás

Az MS Finlandia fedélzetén két bolt is található. A PopUp Shop divatkellékek széles választékát kínálja, úgymint ékszereket, órákat, valamint férfi, női és gyermekruházatot.

További információ

A 6. szinten található Eckerö Market illatszerek és kozmetikumok, édességek és csokoládétermékek, valamint italok széles választékát kínálja.