På denne hjemmeside finder du nyttige oplysninger om Eckerö Line og vores færge MS Finlandia. Du vil få information om vores fartplan og produkter - dagskrydstogter, bil- og hotelpakker. Derudover er der information om restauranter, barer og underholdningsmuligheder ombord.

Helsinki og Tallinn er byer, som perfekt supplerer hinanden. Så hvorfor ikke bestille en færgebillet til vores hurtige og komfortable MS Finlandia og gå gang med at opdage enten Helsinki eller Tallinn.


MS Finlandia

Eckerö Line har sejlet mellem Tallinn og Helsinki i 25 år og tilbyder en hurtig, komfortabel og sikker forbindelse mellem Estlands og Finlands hovedstæder ombord på MS Finlandia.

Læs mere

MS Finlandia er det eneste skib, der sejler mellem Tallinn og Helsinki under det finske flag. Derfor har vi gjort færgen til et flydende finsk center ved at tilbyde mad, der stammer fra Finlands uberørte natur. Færgens design er påvirket af alt, hvad der er finsk, og underholdning tilbydes af kendte finske kunstnere og entertainere.

MS Finlandia rummer 2.080 passagerer og op til 665 personbiler; færgen har 200 kahytter, to butikker, en business class lounge, et moderne mødecenter og forskellige barer og pubber, en buffetrestaurant, en stor café, spilleautomater og en legeplads for børn.

Sørejsen fra Tallinn til Helsinki eller omvendt tager 2 timer og 15 minutter.

Der er gratis Wi-Fi-forbindelse ombord på MS Finlandia. Bagageopbevaringen ligger på dæk 6 og på dæk 6 og 7 er der også møntbetjente bagageopbevaringsrum.

Færgens informationsservice er placeret på dæk 6. Der kan du købe din kahytbillet (hvis du ikke har bestilt en på forhånd), aviser og tobaksvarer. Informationsservicen giver dig også nyttige oplysninger om vores rejsemål Tallinn og Helsinki.

Derudover kan du også spørge om vores færge, MS Finlandia og færgens krydstogtprogram.

Business Lounge

Loungen byder på en afslappende måde at rejse ombord på MS Finlandia. Dit eget komfortable sæde og lækre forfriskninger venter på dig i den fredelige stue på dæk 6.
Loungen har trådløs internetadgang og stikkontakter til opladning.

Læs mere

MS Finlandias konferencecenter tilbyder fem forskellige mødelokaler (fra 8 til 110 personer), hurtig Wi-Fi-forbindelse og er altid parat til kaffepauser.

Underholdning og barer

Skibets største underholdningsområde, bar Nosturi, byder på levende musik udført af populære finske kunstnere. Udover musikken byder store panoramavinduer på en smuk havudsigt.

Læn dig tilbage og slap af i vores barer Naissaar, Paja og Telakka. Nyd en drink og lad tiden flyde forbi!

Læs mere

Det bedste udvalg af kaffe og te findes i skibets cafeteria Satama på dæk 8. Caféen serverer også sandwich, snacks, varme måltider og det mest populære måltid - rejemad!

Den mest behagelige solterrasse om sommeren findes i Bar Laituri. Denne bar med mere end 400 pladser serverer passagererne kolde drikkevarer og is.

Kahytter

En egen kahyt byder på et dejligt privat hvilested på færgeturen. Din kahyt er også et praktisk sted at opbevare din bagage og indkøb.

Læs mere

Ombord på MS Finlandia er der indvendige kahytter og kahytter med havudsigt. Alle vores kahytter har køjesenge til op til 4 passagerer, et separat toilet og en bruser. Kahytter er placeret på dæk 6 og 7.

Havne og kontaktoplysninger

MS Finlandia afgår i Tallinn fra А-terminal, Sadama 25.

MS Finlandia afgår i Helsinki fra West Terminal T2 (Länsisatama).

Læs mere

Vores kontaktoplysninger: [email protected]; +372 6646 005.

Yderligere information kan findes her!

Shopping

Ombord på MS Finlandia er der to butikker. PopUp Shop har en bred vifte af accessoires, såsom smykker og ure, samt tøj til mænd, kvinder og børn.

Læs mere

Eckerö Marked på dæk 6 tilbyder en bred vifte af dufte og kosmetik, et stort udvalg af slik, chokolade og forskellige slags drikkevarer.