Surya Feudo Principi di Butera Bianco Terre Siciliane 6-pack

€56.90
SKU
32676
Ship's Wine Kuiva, hedelmäinen ja raikas viini. Suuri tuoksu jossa havaittavissa omenaa, päärynää, sitrusta ja hasselpähkinää. Hapokkuus, pirteys ja hedelmäisyys luovat harmonisen suutuntuman ja jälkimaku on pitkä, hedelmäinen ja hennon mausteinen. Valkoviini joka sopii erityisen hyvin maustettujen kalaruokien kanssa, sekä myös miedompien kanaruokien kanssa. Tämä viini on erittäin hyvä vaihtoehto kun ruuassa on tomaattia. Tarjoilulämpötila n. 12 ℃. Tuotantoalue: Buteran ja Riesin alueet, Caltanissettan provinssi, Sisilia. Rypäleet: Insolia & Chardonnay. Laivan viinejä voit nauttia m/s Finlandian ravintoloissa ja ostaa niitä tuliaiseksi Eckerö Marketista.
More Information
Multipack 6-pack
Package size 6 x 75 cl
Alcohol 13 %
Country Italy
Grapes Insolia
Write Your Own Review
You're reviewing:Surya Feudo Principi di Butera Bianco Terre Siciliane 6-pack
  1. Salmon sashimi with soy caviar Salmon sashimi with soy caviar This impressive-looking salmon sashimi works as an Asian-style starter for example.
  2. Salmon and prawn patties with crayfish sauce Salmon and prawn patties with crayfish sauce A proper crayfish sauce requires a bit more time from the cook, but the flavour is definitely its reward.